Wednesday, December 12, 2007

is that boobies???

Last night I have this HOT CONVERSATION with my friend, Thika. The hot conversation is about, Tommy Lee. We scream about him, we envy Pamela Anderson and Kimberly Steward for him, we pray to God so that we can dream about him, we are just too in love with TOMMY LEE.

So because of that, we search his pictures in Google, until I found this bizzare picture.

Is that boobies or butt? Can anyone tell me?



Is not just that tho. The way she stares, I think she's talking and smiling to NOBODY!

6 comments:

mitora in life said...

disgusting :P

gl*ndys said...

sirikan aja loe mit..

itu jelas2 toked yg diimplan..
paham??

gl*ndys said...

anw.. knp ini mesti bahasanya begini?? gak paham saya.

dan knp mesti ada verification code?!?!

Adya said...

yooh kuwi sakjane wedoke adalah induk semang dari bayi alien, nah kuwi bayi alien yang sedang nyusu.. paham?

Miss Mimit said...

To mitora in life:
She is! :P

To gl*ndys:
Implan apaan tuh kok kayak bokong??
Anyway, bahasa apaan? Ah lo bego Dys... Makanya masuk kuliah dong. Ga nge-PIM aja lo :D

To adya:
Nggak paham! Hehehehe.

haga ade wiguna said...

lagi tren kali mit yang kayak gt...

kapan2 cobain deh yang bentuk kursi atau lemari...

masalah nya,,,beha nya yang belum ngikut tren,,,makanya dikit ynag ikut tren gt..
(sotoy mode : on)