Monday, December 17, 2007

i can't drive.

I want to drive!


Too bad I can't drive. :(
I always depends on people and never can do anything by my self because I can't drive. My parents are busy but until now, they still can drives me to my campus and pick me up anywhere I ask them.

But they are too tired now. Because of that, they give me this warning. If in January I still cannot drives my self, they wouldn't drives me and pick me up anymore. WHAT THE??? And if I need to go anywhere, I have to call the taxy and pay it with my own money. WTF!!!

So please please please Dear Mimit, go and find somebody who can teach you driving! Immediately!

6 comments:

boodee said...

huahahaha..

gampang kok belajar mobil.

tinggal nyalain mesin, injek kopling dalem2, masukin gigi 1, injek gas pelan2 sambil angkat kopling pelan2 juga.

gitu aja kok..

RASCYNTH said...

yok . ayas siap mengajari. free.

Miss Mimit said...

To boodee:
Sepertinya gampang... Tapi aku masih gemeteran. Hiks. Apalagi kalo ada yang nyalib. Ih ngeri.

To rascynth:
MAU YASSSS!!! Ajarin aku pake mobil berasuransimu? Haha! Tak traktir makan siang yooo :P
Hore!!!

Adya said...

Mit, ada beberapa orang yang ditakdirkan nggak bisa nyetir mobil, betapa keras orang itu mencoba. Mungkin dirimu juga ditakdirkan seperti itu *menjatuhkan mental* udah mit.. segera cari pacar bermobil

sekian dan terimakasih

Phe said...

Ayo!! yg semangat belajar nyetirnya. Percuma khan dah aku anterin ke tempat les setir kalo kmu ga semangat. Siapa tau awal semester 4 ada yang bilang "Phe, mix n match yuk, pake mobilku dech" He3x

-kataphe-

icaicadidinding said...

Hey.. i'm blogwalking...

Anyway... Ceritanya gue bangeeet kira2 setahun yg lalu...

Since all of my family pada bisa nyetir.. jadi i just feel i was born being "ibu2 pejabat" alias disetirin... heuheuheu..

Setiap disuruh nyetir,
I was afraid...
Ketakutan gue dulu--> Takut mobil bokap kenapa2.. or Ntar kalo lupa musti pindah gigi gimana? Kalo mau parkir gimana? kalo mau belok gimana?

Tapi it was change.. The situation push me to become the driver, when my sister get married and she can't stay 24 hours again to drive me anywhere i want to..

Soooo... Don't afraid dear..
You can do it!! :)